ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Accountant till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Accountant till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

På Skånemejerier erbjuds du det bästa av två världar. Totalansvaret för redovisningen för dina bolag samtidigt som du ingår i ett redovisningsteam och har ett gott gäng med kollegor runt dig som gör precis det du gör. Maximalt med kunskapsutbyte alltså. Du är varmt välkommen till ett av Skånes trevligaste redovisningsteam, där alla hjälps åt och värnar om varandra.

Detta är rollen för dig som trivs med att arbeta högt och lågt i en internationell och mångkulturell organisation där utrymme ges att vara den man är. Här finns förståelse för att man har ett liv även utanför jobbet och du erbjuds balans i livet.

Tjänsten är belägen i nyrenoverade lokaler i Malmö och du rapporterar till Sr. Accounting Manager Therése Svensson. En uppskattad och omtyckt ledare som alltid sätter teamet i första rummet. Under samma tak sitter också hela den Nordiska SSC funktionen, vilken ekonomiavdelningen är en del av, samt flertalet av Skånemejeriers huvudkontorsfunktioner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvarig för månads – och årsbokslut samt årsredovisning för ett eller ett par legala bolag i Sverige, i detta fall Kristianstad Mejeri och Kristianstad Ostförädling

  • Månads/kvartals och årsvis rapportering i Hyperion till Lactalis Group

  • Löpande bokföring, avstämningar, skatt, moms och intrastat

  • Se över och vara delaktig i att uppdatera processer kring intern kontroll

  • Ansvarig för att lokala lagar och regler efterföljs

  • Accounting-avdelningens första kontaktperson internt för dina bolag

 

Vem söker vi?

Du har minst 3 års erfarenhet som redovisningsekonom alternativt redovisningskonsult och tycker det är inspirerande att få lära dig nya saker. Som person är du prestigelös och positiv och din flexibilitet gör att du trivs med förändringar. Du har bra förståelse för bokslutsprocessen och tycker om att ha totalansvaret för dina bolag. En teamplayer som drivs av att föra arbetet framåt. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och trivs med ditt jobb inom redovisning. Du bör ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

 

Har vi fångat ditt intresse?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.

 

 

Dela detta jobb

Accountant till Skånemejerier och Lactalis i Malmö

Mpya Finance AB