ekonomijobb.se

Accountant till Massive Entertainment i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Accountant till Massive Entertainment i Malmö

Massive Entertainment är en världsledande spelstudio och del av Ubisoft. Massive har utvecklat storsäljande spel som The Division och The Division 2, och håller på att utveckla ett spel baserat på James Camerons Avatar- universum. Massive är en dynamisk och kreativ organisation med mer än 650 anställda från 50 olika nationaliteter.

Som anställd på Massive är du del av en familj, där alla får lov att vara den man är. Massive uppmuntrar en kultur där man vågar göra fel för att hitta de bästa och mest innovativa lösningarna.

Känner du dig redo att bli en del av en otroligt omväxlande organisation där du ges ansvar och ständigt utmanas?

Massive Entertainment rekryterar nu en redovisningsekonom till financeteamet bestående av tio personer. Tjänsten är belägen på huvudkontoret mitt i centrala Malmö och rapporterar till Accounting Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Löpande redovisning med stort fokus på P2P
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Avstämningar
  • Moms - och skattedeklarationer
  • Back up till Payroll
  • Effektivisera processer och rutiner

Här finns något för alla och med en tro på familj, ansvar och mod blir du en del av en dynamisk och kreativ organisation i en innovativ bransch.

Vi tror att det är dig vi söker!
För att trivas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet från redovisningsarbete samt en eftergymnasial utbildning inom området. Kanske sitter du på en byrå idag och vill ta nästa steg in på en ekonomiavdelning?

Du har ett positivt sätt och blir snabbt engagerad i det du tar dig an. Med din nyfikenhet och din närhet till skratt bidrar du till gruppens fina klimat. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och ser fram emot att jobba i en mångkulturell miljö.

Kom förbi på en kopp kaffe och prata mer
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I denna process samarbetar Massive Entertainment med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Elina Alkesund 0723-627126 elina.alkesund@mpya.se.

 

Ansvarig rekryterare

Johanna Andersson

johanna.andersson@mpya.se

 

Dela detta jobb

Accountant till Massive Entertainment i Malmö

Mpya Finance