ekonomijobb.se

Erfaren redovisningsansvarig till fastighetsbolag i Stockholm City

Vill du utmanas i rollen som redovisningsansvarig där du har övergripande redovisningsansvaret tillsammans med 3 medarbetare? Trivs du i en affärsnära och kundorienterad roll?

Vi är ett sammansvetsat och tight team på ekonomiavdelningen och vi sitter i vackra och trivsamma lokaler i Stockholm City. Tjänsten rapporterar till Ekonomichefen.

Om tjänsten
Du har ansvar för redovisningen för den externa förvaltningen och stöttar förvaltare och övriga medarbetare i frågor som rör förvaltningsuppdragen. Du är operativt ansvarig där du leder dina kollegor i det dagliga arbetet. Tjänsten är ny med inriktning på extern förvaltning och du kommer ha kundkontakt. Du är också delaktig vid nya kunduppdrag, offerter och övertagandeprocessen.

  • Deltar i kundmöten vid rapportering av resultat, prognoser, budget, investeringar
  • Månads-/årsbokslut samt revisionsförberedelser och årsredovisningar
  • Prognos- och budgetarbete
  • Deklarationer: inkomst- och fastighetstaxering
  • Moms- och skattefrågor för externa förvaltningsuppdrag
  • K3 Komponentredovisning

Lämplig bakgrund  
Vi söker dig som är utbildad ekonom med flera års erfarenhet av liknande roll. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och inom fastighetsekonomi. Du är självständig i alla delar i rollen. Givet rollens beskaffenhet och karaktär ställs det krav på goda kunskaper i svenska språket och mycket god vana av systemlösningar.

Du trivs mycket bra i en ansvarsfull roll och där du får arbeta brett med ekonomi och vara en stöttepelare för dina kollegor och andra i organisationen. Ditt hjärta klappar lite extra för redovisning och du vill bidra med dina kunskaper till kollegorna. Du är kundorienterad och arbetar strukturerat med stor noggrannhet. Du har en god förmåga att driva arbetet framåt och är analytisk och lösningsorienterad.   

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AB Folkets Hus i Stockholm med Fasticon Kompetens AB. 
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 10 januari 2020. 
Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073 415 43 13 mia.olsson@fasticon.se  eller kandidatansvarig Emma Kristofersson, emma.kristofersson@fasticon.se .

Affärsidé
AB Folkets Hus Stockholm utvecklar, förädlar och förvaltar fastigheter i Stockholm city genom egna fastighetsinnehav samt externa drift- och förvaltningsuppdrag.
Mission
AB Folkets Hus i Stockholm skall utveckla attraktiva fastigheter och mötesplatser för att på så vis bidra till en hållbar samhällsutveckling baserad på mångfald, demokrati och alla människors lika värde.

Vision
AB Folkets Hus i Stockholms vision är att på ett hållbart sätt utveckla hela området runt Norra Bantorget till den främsta mötesplatsen i Stockholm för möten, arbete, kultur, nöjen och upplevelser.

Målgrupp
AB Folkets Hus i Stockholm vänder sig i första hand till företag och hyresgäster inom besöksnäringen och kultursektorn samt till fastigheter som ägs av fackföreningsrörelsen avseende extern förvaltning och drift.

Kundlöfte
Vårt engagemang och vår vilja att ständigt utvecklas gör oss till en fastighetsförvaltare att lita på, inspireras av och växa med.

Kundanpassad och kostnadseffektiv förvaltning för våra externa kunder.
Vi erbjuder en utvecklad affärsmodell för en aktiv, kompetent och effektiv fastighetsförvaltning. Vi arbetar nära våra kunder och skall vara en kompetent samarbetspartner till dessa.

Helhetslösning.
Vi erbjuder en högkvalitativ helhetslösning för både drift och förvaltning så väl ekonomisk som teknisk. Genom att erbjuda en professionell drift, förvaltning och projektledning till våra kunder får dessa mer tid till sin egen verksamhet och kan fokusera på att uppnå sina egna mål.


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

m denna position
Arbetsgivare    AB Folket Hus i Stockholm
Drottninggatan 71 B
111 36 STOCKHOLM
Tillträde    Enligt överenskommelse
Arbetsplats    Stockholm
Titel    Redovisningsansvarig
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

AB Folkets Hus i Stockholm Redovisningsansvarig

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-02-12

Ansök nu

Dela detta jobb