ekonomijobb.se

AAK söker nu en Senior Accountant till huvudkontoret i Malmö

Ansök nu

AAK söker nu en Senior Accountant till huvudkontoret i Malmö

Söker du en förändring? Trivs du i din nuvarande roll som redovisningsekonom men vill komma till en ny miljö? AAK erbjuder en positiv miljö som präglas av ett trevligt och välkomnande arbetsklimat i en spännande internationell atmosfär.   

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med operativt redovisningsarbete men också med förbättringsprocesser inom redovisningsområdet. Du kommer att ingå i ett familjärt team bestående av åtta medarbetare.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:

  • Ansvara för moderbolagets löpande redovisning och rapportering, budget samt årsredovisning och deklaration.
  • Rapportering i Aaro
  • Moms
  • Kontaktperson revisorer
  • Koncernfakturering
  • Fakturahantering (registrering, kontering och betalning)

Din placeringsort kommer att vara i Malmö och du kommer att rapportera till Director Financial Control & Tax. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk grundutbildning (högskola/universitet, KY eller liknande). Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och att du känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i något större affärssystem och i Excel. Koncernspråket är engelska och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar. Du är noggrann, strukturerad, rationell och konsekvent. Du är van vid och kan hantera deadlines för rapportering och har ett stort fokus på mål och kvalitet. Du är engagerad och prestigelös och beredd att hugga i när det behövs.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

 Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar AAK med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Johanna Andersson på 0706-555730 eller johanna.andersson@mpya.se.

Dela detta jobb

AAK söker nu en Senior Accountant till huvudkontoret i Malmö

Mpya Finance AB