ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

TEMP-TEAM

Företagspresentation
För kunds räkning söker vi dig som är ekonomistudent och parallellt med dina studier vill växa och utvecklas i rollen som ekonomiassistent på ett modernt och marknadsledande bolag i Malmö. Vårt kundföretag är en ledande e-handel koncern med några av Nordens mest välkända och uppskattade varumärken.

Tjänstebeskrivning
Som ekonomiassistent på vårt kundföretag kommer du att arbeta med såväl kundres- som leverantörsreskontran i koncernens olika bolag. Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter dina färdigheter och koncernens behov. Du kommer att arbeta brett och både assistera och bära ansvar för olika delar på ekonomiavdelningen. Tjänsten är en timanställning där du tillsammans med vårt kundföretag bestämmer hur och i vilken utsträckning du kan arbeta. Under lov och studieuppehåll ges goda möjligheter till att arbeta heltid. Tillsammans med erfarna och duktiga medarbetare kommer du att få en ovärderlig erfarenhet bredvid dina studier. Kontoret är beläget i centrala Malmö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är studerande inom ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom ekonomi, administration-och/eller service. Du har goda IT-kunskaper och behärskar det svenska språket i såväl tal och skrift.

Egenskaper
Du har en stor personlig mognad och har ett brinnande intresse för siffror. Du vill hela tiden utvecklas och är nyfiken och prestigelös. Vidare så är du en god lagspelare, du arbetar effektivt är anpassningsbar och bidrar gärna till den positiva stämningen på arbetsplatsen. Om Temp-Team TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Ansökan
Är du redo att växa i ett av Sveriges mest intressanta företag? Då söker du tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanny Malmberg via telefonnummer 040-611 07 61.

Sanny Malmberg
0708582373

Vi söker dig som är student och vill arbeta som ekonomiassistent på ett marknadsledande företag

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb