ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hos oss kan du snabbt bli en framgångsrik rådgivare

Har du en passion för finansmarknaden? Vill du hjälpa klienter med investeringar? Värdesätter du duktiga medarbetare och en prestationsinriktad kultur? Önskar du kontinuerlig utveckling? Vill du ha ersättning motsvarande din prestation? Har du potential att leda andra och/eller driva kontor? I så fall ska du börja arbeta på iZave - ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Hos oss får du möjlighet att uppnå din fulla potential inom branschen för finansiell rådgivning.

Driven, social och kundfokuserad

Vi söker dig som har stark drivkraft att bli en framgångsrik finansiell rådgivare. För att lyckas ska du framförallt vara positiv, driven, disciplinerad, systematisk, målinriktad och uthållig. Du bör givetvis även vara social, kundfokuserad och ha god kunskap om ekonomi, finansmarknaden och finansiella instrument. Vi förutsätter att du inger förtroende, har en oklanderlig karaktär samt förmågan att skapa och vårda relationer.

Effektiv inskolning

Du får en snabb, lärorik och utmanande inskolning i yrket som rådgivare under ett sex månader långt traineeprogram. Under inskolningen får du god kunskap om; finansiell ekonomi, försäkringar, finansiella instrument, kommunikationsteknik, rådgivning, regelverk, nykundsanskaffning (i form av besöksbokning) och att assistera försäkringsförmedlare. Efter avklarad inskolning blir du licensierad rådgivare och försäkringsförmedlare.

Som rådgivare hjälper du privatpersoner och företag att upprätta, verkställa och vårda en finansiell plan med hjälp av investeringsrådgivning och försäkringsförmedling.

För att du ska bli framgångsrik får du; hjälp att införskaffa klienter, möjlighet att ta över befintliga klienter, möjlighet till assistent samt daglig coachning och kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, konkurrenskraftiga ersättningsvillkor och, för dig som presterar och vill, möjlighet att vara med och utveckla koncernen genom att exempelvis bygga upp ett eller flera egna rådgivningskontor.

Din profil

Förutom social kompetens, inre drivkraft, samarbetsförmåga och integritet bör du:

\*ha en akademisk examen eller motsvarande kompetens

\*vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av SwedSec Licensiering AB

\*vara, eller ha möjlighet att bli, licensierad av InsureSec AB

\*ha uppvisat toppresultat på tidigare tjänster av prestationsbaserad karaktär

\*ha en passion för finansmarknaden

\*vara en duktig kommunikatör

\*vara socialt uppskattad

Om iZave
iZave är ett av Sveriges största fristående rådgivningsföretag inom spar- och trygghetslösningar. Vi hjälper privatpersoner och företag med finansiell planering. Våra klienter får hjälp att utvärdera och anpassa pensioner, värdepapper, försäkringsskydd, juridik och hantering av skatt.

iZave grundades 2005 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö. iZave har 17 000 klienter samt 125 medarbetare och utsågs till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2015.

iZave har tillstånd att bedriva värdepappersrörelse och försäkringsförmedling. iZave är anslutet till InsureSec AB och SwedSec Licensiering AB samt står under tillsyn av Finansinspektionen. 

Logga

Trainee (framtida rådgivare & f.förmedlare) GÖTEBORG

Företag iZave
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb