ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med på resan till ett mer kommunikativt Falun?
Kommunikationskontoret ingår i vår nya ledningsförvaltning och ansvarar för kommunens övergripande externa och interna kommunikation. Vi har 14 anställda som arbetar med mediefrågor, webb, intern och extern kommunikation, ledningskommunikation, strategiskt varumärkesarbete samt växel och reception. Arbetet sker i nära samarbete med kommunens ledning, övriga förtroendevalda, kommunens förvaltningar och andra samarbetsaktörer som t.ex. Visit Södra Dalarna, kommunala bolag, näringslivsföreträdare och föreningsliv.

Arbetsuppgifter

Att arbeta hos oss innebär att du får insyn i hela kommunens dynamiska verksamheter. Kommunen är Faluns största arbetsgivare och vi har viktiga samhällsfunktioner. Vi vill att du kommer in med energi och entusiasm och arbetar både strategisk och operativt. Du kommer att vara ett kommunikationsstöd till kommunledning, kommunikationschefen och övriga förvaltningar. Du planerar, genomför och utvärderar kommunikationsinsatser och arbetar med kommunikationsplanering och budskapsformulering. Fokus ligger på strategisk kommunikation där du ska utveckla ledningskommunikationen, stötta chefer i deras kommunikativa ledarskap och kunna vara drivande i olika kommunövergripande projekt och uppdrag.

Tillräckliga kvalifikationer

Du är en initiativrik och kreativ person med en helhetssyn på kommunikation. Hos oss får du chansen att arbeta i en miljö som innebär kontakter med nya sammanhang och människor vilket förutsätter en god social kompetens. Som person är du driven och prestigelös. Du trivs som bäst när du är med där det händer och får arbeta i ett högt tempo där du verkligen gör skillnad. Du är en god skribent och du är van vid att driva komplexa projekt. För att trivas hos oss är du självklart intresserad av samhällsfrågor. Vidare ser vi att du har:

  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation eller annat område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.
  • Erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete.
  • Erfarenhet av projektledning och att arbeta i projekt.
  • Kunskaper i Office-paketet samt InDesign och Photoshop.

Meriterande kvalifikationer

  • Erfarenhet av att ha jobbat med ledningskommunikation.
  • Erfarenhet av att driva projekt som innebär samarbete med IT-enheter.
  • Erfarenhet av att arbeta med SiteVision och Lotus Notes.

Övrigt

I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

Anställningsvillkor

Befattningen en visstidsanställning på heltid till och med maj 2016, med möjlighet till förlängning. Tillträde bör ske snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 15 februari. I urvalsprocessen läggs stor vikt vid hur kandidaten har svarat på urvalsfrågorna, dvs. de frågor som ställs i samband med själva ansökan.

Upplysningar

I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Kontaktperson: Åsa Hedin, 023-821 20

Fackliga företrädare

Företrädare för Vision är Christina Johansson, 023-821 10. Företrädare för DIK är Jan-Erik Claesson, 023- 836 40. Företrädare för Saco är Ulrika Bergman, 023-827 74. 

Logga

Strategisk kommunikatör med projektledarerfarenhet

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb