ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vikaskolan och Hälsingbergsskolan är två mindre skolor i Falu Kommuns utkant. I vår verksamhet ingår årskurser från förskoleklass upp till årskurs 6 samt fritidshem.Vi söker nu en rektorsassistent då vår nuvarande kommer att vara tjänstledig i 6 månader.Vi i Falu kommun har en fantastisk grundskola! Tusentals unika elever, hundratals kompetenta lärare, fritidspedagoger och elevassistenter samt ett tjugotal drivna och engagerade rektorer. I våra 26 skolor finns oändligt med möjligheter, idéer och potential. Vi har också stora utmaningar eftersom vårt uppdrag är omfattande och kräver vårt yttersta varje dag.

Arbetsuppgifter
Det är ett varierande arbete med många utmanande och roliga arbetsuppgifter. Du kommer främst att bistå rektorn med administrativa uppgifter, men även ordna vikarier till både skola och fritidshem. Du kommer också att göra beställningar och ta hand om fakturor i vårt ekonomisystem Raindance. I det ingår även att vara personal och rektor behjälplig med ekonomiupplysningar. Det ingår även att handha och administrera resebeställningar och busskort. Du sitter också som spindeln i nätet och kommer att ha mycket kontakt med andra förvaltningar/företag och organsiationer som vi samarbetar med inom vår verksamhet. Där utöver kommer du att stötta och vara behjälplig i övriga frågor som dyker upp på våra skolor.
Du kommer också att fördela din arbetstid mellan båda skolorna enligt överenskommelse med rektorn.

Tillräckliga kvalifikationer

  • Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom administration och/eller ekonomi, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.
  • Som person vill vi att du är trygg och stabil med ett visst mått av självinsikt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att själv strukturera din arbetsvardag. Då många av dina arbetsuppgifter sker i samverkan med övriga personalgrupper på arbetsplatsen är det viktigt att du har förmåga att samarbeta med andra och kommunicera på ett tydligt och konstruktivt sätt. Du bör också ha ett intresse av att hjälpa andra och leverera bra lösningar för verksamheten. Det ställer krav på dig att du är strukturerad vilket innebär att du kan planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.
  • Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, samt kunskaper i de olika Office-programmen.
  • Eftersom du behöver ta dig mellan skolorna under dagen är det ett måste att du har körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande kvalifikationer

  • Om du tidigare har arbetat med liknande administrativa arbetsuppgifter.
  • Har eftergymnasial utbildning inom HR-/personalfrågor.
  • Har kunskaper inom arbetsmiljöfrågor samt arbetsrätten.

Falu kommun som arbetsgivare
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Anställningsvillkor
Befattningen är ett vikariat på heltid under 6 månader, men vi erbjuder även möjligheten att arbeta deltid ner till 80%. Tillträde sker efter överenskommelse.
För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister.

Upplysningar
Rektor Peter Gehlin, tfn 023-826 45, peter.gehlin@falun.se
Rektorsassistent Anna Lundh, tfn 023-869 69

Logga

Rektorsassistent till Vika- och Hälsingbergsskolan

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb