ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Med anledning av att nuvarande controller övergår till controllerverksamhet inom Projektutveckling söker vi ny controller till Byggregionerna i Syd och Väst.

Att arbeta som regioncontroller innebär att du tillsammans med regionerna, säkerställer, analyserar och sammanställer det ekonomiska materialet som ligger till grund för regionernas verksamhet. Samt att du säkerställer att den ekonomiska rapporteringen för regionerna sker enligt aktuella rutiner och gällande lagstiftning. I rollen ingår även att stötta och utveckla produktionen i deras strategiska och ekonomiska arbete, samt säkerställa den ekonomiska kompetensnivån inom regionerna.

Arbetsuppgifterna som regioncontroller innefattar således olika typer av ekonomisk rapportering och uppföljningar i samband med månads-och kvartalsbokslut. Delaktig och sammanhållande av regionernas prognosgenomgångar fyra gånger om året.

Vidare innebär det omfattande analysarbete, praktisk hantering av siffermaterial i Basen, framtagning av presentationsmaterial och medverkan vid förändringsarbete i diverse olika ekonomiprojekt.

Kompetenskrav: Du är utbildad ekonom, gärna civilekonom, med några års praktisk erfarenhet av ekonomiarbete, gärna goda kunskaper i våra egenutvecklade ekonomisystem Basen Ekonomi och BPE. Dina Excelkunskaper är goda och du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med EkonomiJobb.se

Regioncontroller

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb