ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

INTERSPORT är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder. I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 150 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje.

2014 omsatte de svenska INTERSPORT-butikerna 4 miljarder kronor (inkl. moms). Globalt omsätter INTERSPORT-gruppen över 10,8 miljarder euro.

 

INTERSPORTs filosofi är enkel. Ju mer människor gillar att vara aktiva, ju aktivare är de. Vi hjälper dem att förhöja den upplevelsen genom vår kunskap och bra produkter. Oavsett nivå erbjuder vi riktig sport för alla. Och genom vår passion för sport inspirerar vi till ett aktivt liv.

 

INTERSPORT hjärta klappar lite extra för svenskt föreningsliv. Vi är mycket stolta över våra samarbeten på elitnivå, så som Svenska Fotbollsförbundet, Ishockeyförbundet, Längdlandslaget, och flera av de största klubbarna i Allsvenskan (fotboll), SHL (ishockey), Elitserien (handboll) och SSL (innebandy). Minst lika glada är vi över våra drygt tusen samarbeten med klubbar inom breddidrotten.


Läs mer på: 
www.intersport.se
--------------------------------------------------------------- 
Tycker du om sport och träning och vill arbeta med människor och service? Gillar du utmaningar, att utvecklas och att vara en del av ett stort team? 

INTERSPORT strävar efter att vara Bäst på Sport. En av hörnstenarna i vår filosofi är att vi tror på människors vilja att prestera och göra bra resultat. Det är våra medarbetare som bäst förmedlar glädje, mod och passion inför idrott och inspirerar det svenska folket till ett mer aktivt liv. 

Därför är våra duktiga medarbetare i butik och på Servicekontoret avgörande för vår utveckling och konkurrenskraft. Vår ekonomifunktion står inför många spännande utmaningar där transaktioner och flöden fullt ut integreras - och nu söker vi redovisningsassistenter. 

Intersports ekonomifunktion på Servicekontoret i Mölndal skall genom personlig service och specialiserad kompetens stödja verksamheten genom att effektivt hantera de transaktionella flödena samt skapa kontroll och ekonomisk insikt för hela organisationen.

Arbetsuppgifter

Befattningens syfte är att utföra ett professionellt arbete kring den löpande bokföringen för kunders räkning. Så som att arbeta med in- och utbetalningar, registrering av kund- och leverantörsfakturor. 

Som redovisningsassistent består ditt huvudsakliga arbetsinnehåll av: 
- Registrering av leverantörsfakturor. 
- Fakturering kunder. 
- Leverantörsbetalningar. 
- Avbokning av kund- och leverantörsbetalningar. 
- Kontering och avstämning månadsrapporter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens inom ekonomi. 

Vi ser att du även har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. 

Erfarenhet från serviceyrke är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann och ha hög integritet. Viktigt för oss är även att du besitter en god samarbetsförmåga samt är flexibel, stresstålig, effektiv och strukturerad.

Vi erbjuder

Tillträde snarast. Tjänsterna är vikariat med goda möjligheter till förlängning och fortsättning. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med ett öppet arbetsklimat där din sociala förmåga värderas högt. Det är en stor möjlighet att påverka INTERSPORTs framtid genom din kunskap och ditt engagemang. På ekonomiavdelningen arbetar vi målmedvetet med internutbildningar och erfarenhetsutbyte mellan assistenter, ekonomer, controllers och andra roller.

Redovisningsassistent till INTERSPORT

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb