ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi står inför en spännande tillväxtfas och vill få in nästa generation av engagerade medarbetare.  Vill du lära dig varför Jeeves är det bästa affärssystemet på marknaden? Då ska du söka till vårt traineeprogram 2016/2017. Vi vill ge dig chansen att utveckla din kompetens inom vår bransch genom att förse dig med praktisk erfarenhet inom flera viktiga affärsområden.

Om Jeeves

Jeeves är en växande leverantör av affärssystemslösningar för små och medelstora företag inom tillverkning, handel och distribution. Vi är ett internationellt bolag med kontor på flera orter i Sverige och har sedan starten 1992 vuxit och har nu ca 150 anställda. På Jeeves vet vi att alla verksamheter är unika och har sina specifika behov. Därför ser vi olikhet som en styrka och förstår vikten av att kunna se saker ur många olika perspektiv. Vi sätter värde på engagemang och nyfikenhet, eftersom vi är övertygade om att det driver utvecklingen framåt.  

Varför du ska gå Jeeves Traineeprogram

Vi erbjuder en intensiv och lärorik traineeperiod under 12 månader där målet är att utveckla framtidens medarbetare.  Inom ramen för programmet varvas teori och praktik för att du ska få de bästa förutsättningarna och verktygen att lära dig Jeeves. Förutom en gedigen produktutbildning innehåller programmet även delar som konsultmässighet, projektmetodik, sälj- och presentationsteknik. Allt detta för att du ska få möjlighet att både utvecklas inom företaget och som person.

Som nyexaminerad kan det vara svårt att veta om man vill arbeta inom försäljning, konsulting eller support.  Därför har vi utformat ett program som ger dig en grundläggande utbildning i Jeeves för att under programmets gång ge dig chansen att välja vad som passar dig bäst. Utöver detta tilldelas varje trainee dedikerade mentorer och faddrar som guidar och hjälper dig under samtliga delar i programmet.

Vad händer efter Traineeprogrammet?

Vi är ett växande företag med stora tillväxtmål och höga ambitioner. Inom Jeeves har vi flera medarbetare som startade sin karriär i vårt traineeprogram, som idag har nyckelpositioner. Vi söker efter duktiga studenter som vill vara med i denna resa och ser en framtid inom Jeeves. Under traineeperioden är du baserad på vårt Stockholms kontor tillsammans med resterande traineer. Efter avslutad traineeperiod erbjuds du att söka olika lediga roller/tjänster beroende på vald inriktning på våra olika kontor i antingen Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyexaminerad och känner att affärsystemsbranschen är något för dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi värdesätter att du har positiv inställning och förmåga att lära. Dessutom har du:

  • Högskole- eller Universitetsutbildning inom Affärssystem, IT, Ekonomi, Civilingenjör, Systemvetenskap eller likvärdigt.
  • Intresse för affärssystem. 
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
  • Det är meriterande om du har haft ett extra- eller sommarjobb inom logistik, ekonomi eller produktion.

Vilka är vi?

Du kommer att arbeta med passionerade och kompetenta medarbetare som brinner för Jeeves. För att få ut så mycket som möjligt av traineeperioden bör du vara lyhörd, ambitiös och snabblärd. Vi förväntar oss även att du är engagerad, flexibel och nyfiken samt söker efter en serviceinriktad roll med mycket kundkontakt. Självklart är du en person som trivs med att arbeta i grupp och gillar att hjälpa och lära av andra.

Sök en Traineeplats hos oss redan idag!

Ta chansen att ansluta dig till ett företag som brinner för sin produkt, ett företag med ljus framtid där engagemang och kunskap värdesätts. 

Logo

Nyfiken på affärssystem? Sök till Jeeves Traineeprogram

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb