ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Fritidsförvaltningen – en aktiv förvaltning 
Fritidsförvaltningen är kommunens centrala förvaltning för fritidsfrågor. Förvaltningen arbetar för att alla malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Malmö ska vara en attraktiv fritidsstad med ett rikt föreningsliv och ett varierat utbud av fritidsaktiviteter i kommunens alla delar. 

Hylliebadet – en hållbar mötesplats för alla 
Familjebadet Hylliebadet är Malmös nyaste bad och ett av Sveriges mest energisnåla bad. Badet invigdes i augusti 2015. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och café. Ambitionen är att det nya badet i Hyllie ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang. 

Arbetsbeskrivning

I din roll som receptionist kommer du att vara Hylliebadets ansikte utåt och rollen innebär bland annat att du ska ta hand om besökare, visa dem rätt samt bidra till ett minnesvärt bemötande. Vi strävar efter att ge service i världsklass. 

Utöver detta kommer vanligt förekommande arbetsuppgifter att bestå av att: 
- Ta emot besökare 
- Ordna med inkomna leveranser 
- Beställa varor 
- Kassahantering som även inkluderar till exempel fakturahantering 
- Hantera kundärenden via webb, mail och telefon 
- Sköta konferensbokningar och service kring bokade möten samt tillgodose teknisk hjälp och support 
- Vara spindeln i nätet och se till så att allting fungerar som förväntat 
- Se till att det är rent och snyggt i lokalerna och att konferensutrymmet alltid är klanderfritt 

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll krävs det att du brinner för att ge utmärkt service och värdskap då vi eftersträvar att alla ska känna sig välkomna till Hylliebadet. Då du i rollen kommer att vara badets ansikte utåt krävs att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör oavsett läge och situation. Vi ser att du är nyfiken, stresstålig, glad och engagerad samt trivs med att arbeta i team. Vidare är du noggrann och organiserad i ditt arbete. För att lyckas i tjänsten behöver du också vara flexibel, prestigelös, lyhörd och ha integritet. Då en arbetsdag kan variera sig från en annan så har du lätt för att anpassa dig och sätta dig in i olika situationer samt en god problemlösningsförmåga. 

Det är ett krav att du har gymnasiekompetens och relevant eftergymnasial utbildning anses fördelaktigt. Har du erfarenhet av att hålla i bastusittningar och vattengympa ses även det som meriterande. 

Simkunnighet är ett krav och alla medarbetare utbildas i livräddning och HLR. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Har du kunskaper i andra språk ses det som meriterande. 
Personlig lämplighet värderas högt för denna tjänst. För att passa i denna roll så behöver man vara utåtriktad, social och serviceminded samt att man gärna vill göra det lilla extra för både besökare och kollegor. Du kan strukturera och organisera ditt eget arbete och trivs med varierande arbetsuppgifter. 

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön. 

Arbetstid: Schema.  

Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse

Antal platser: 3

Ansökan

Ansök senast: 2016-05-27
Referensnummer: 040-2016-13

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Zakaria El-Falou
  • Kommunal
  • 0729-635501

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Logo

Medarbetare till receptionen på Hylliebadet

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb