ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du en drivande redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Vill du jobba på Sveriges största redovisning- och rådgivningsföretag? Vi säljer och levererar rådgivningstjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretag i alla branscher. Vi behöver nu förstärka våra kontor runt om i landet med redovisningskonsulter som vill jobba mot hästnäringen!

Arbetsbeskrivning
Vi söker redovisningskonsulter som kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla föredrag och genomföra ekonomiutbildningar för företagare.  I rollen som redovisningskonsult som arbetar aktivt mot kunder inom hästnäringen ingår du i LRF Konsults spetsnätverk Häst som består av ca 50 medarbetare spridda över hela landet.

Vem söker vi?
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande YH/KY-utbildning. Har du erfarenhet inom redovisning är det meriterande men inget krav. Som person har du en affärsmässig inställning, resultatorienterad, noggrann och har god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du gillar utmaningar och med en stark drivkraft får du saker att hända. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete.

Då den här tjänsten innebär att arbeta mot hästnäringen är det meriterande om du har intresse för och bakgrund inom detta.

Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare på LRF Konsult ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna att växa, både som människa och i din yrkesroll. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetens- utveckling. Endast din egen drivkraft sätter begränsningarna.

Se film om LRF Konsult!

Ansökan 
Är du den drivande redovisningskonsulten vi söker? 

Skicka in ditt CV och personligt brev via ANSÖK.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Mats Norberg, Affärsrådgivare, 0611-289 33 eller Carl Dyrendahl, Lantbruksekonom, 034 62 97 07.                           

Vi får landets småföretagare att växa.

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

LRF Konsult söker hästintresserade redovisningskonsulter!

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb