ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nu tre drivna modeintresserade ledare med fokus på att skapa försäljningsresultat. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse. Vi söker regionchefer till region Norr, (Sundsvall till Kiruna), region Mellan (Hudiksvall till Örebro) samt region Sydväst (Göteborg till Mellbystrand). 

Regionchef på KappAhl
Som regionchef har du resultatansvar för ca 25 butiker och rapporterar till KappAhls Sverigechef. Ditt fokus är att skapa försäljningstillväxt och samtidigt stärka butikernas lönsamhet genom att inspirera, motivera och skapa rätt förutsättningar för butik. Du arbetar tätt med butikscheferna och säkerställer kedjedrift genom tydlig struktur och att själv leva vår säljkultur.  Du har ett coachande förhållningssätt och bidrar till en självständighet hos butikschefen. Du utgår från hemmet och är mestadels på resande fot. För att stärka teamet kommer du löpande varje månad även spendera tid tillsammans med övriga regionchefer och stödfunktioner på huvudkontoret i Mölndal. 

KappAhls värderingar, teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod är grunden i det vi gör. För den här rollen speglas det genom att du har en stark vilja att lyckas, fullföljer dina mål och håller tidplaner. Du har ett tydligt ledarskap, är mål- och resultatinriktad samt har förmåga att engagera och motivera andra för att nå uppsatta mål. Du är självständig, drivande, kan arbeta i ett högt tempo och prioritera vid hög belastning.

Din kompetens och personlighet

Du är naturligt nyfiken på omvärldens förändringar och trender och har kapacitet att driva utveckling och förbättring. Du är affärsmässig med en naturlig vinnarinstinkt och är kommunikativ. Vi ser gärna att du har:

  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi/försäljning
  • Erfarenhet av att driva försäljningsfrågor i ledande befattning, gärna som butikschef med personalansvar inom detaljhandeln, företrädesvis inom mode.
  • Talar svenska och engelska flytande
  • Goda datorkunskaper och är ”digital” i ditt mindset

Ansökan
Har du drivkraften vi söker efter? Skicka din ansökan idag!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Karin Holck, Sverigechef, på telefon 0705-872565. Din ansökan och CV ser vi fram emot senast 20 mars 2017 via vår hemsida kappahl.com

Logo

KappAhl växer och söker tre nya regionchefer

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb