ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

HSB Bostad AB är ett byggbolag som ägs av 5 av de regionala HSB föreningarna och har till uppgift att producera bostäder i Stockholms län. För närvarande har bolaget en marknadsportfölj som innehåller mark- och byggrätter för att bygga ca 3000 nya bostäder inom de närmaste åren. Bolagetproducerar i snitt ca 500 bostäder om året, omsätter 1 miljard och arbetar med hela nyproduktionsprocessen från markförvärv, produktion och försäljning till inflyttning. HSB Bostad har 65 anställda. Vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Vi söker en ekonom som kommer att arbeta delvis som projektekonom och delvis som controller för våra affärsområden Affärsutveckling och Nyproduktion. Tjänsten är fördelad hälften vardera.

Arbetsuppgifter:
Som projektekonom ansvarar du för att upprätta kostnadskalkyler, projektkalkyler och finansieringskalkyler på affärsområdet Affärsutveckling Fastigheter. Du ansvarar också för upprättande av ekonomiska planer, uppföljning av projektbudget och prognoser. Andra arbetsuppgifter är kvalitetssäkring av kalkyler och bevakning av bostadspolitiska beslut kring subventioner m.m. Du deltar i hela nyproduktionsprocessen från projektidé till inflyttning.

Som controller ansvarar du för ekonomistyrningsrutiner för bolagets entreprenadverksamhet på affärsområdet Nyproduktion. Du ansvarar bland annat för utarbetande, införande, genomförande och uppföljning av rutiner för kostnadsstyrning och kostnadsuppföljning. Du ansvarar också för genomförande av fastställda avstämningsrutiner för bolagets projekt samt att biträda projektledare i det dagliga arbetet med kostnadsstyrning och för leverans av underlag för ekonomistyrningsmöten.

Kvalifikationer:
Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och/eller teknik eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom bygg- och fastighetsbranschen.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tror att du har både en god förmåga att arbeta självständigt samt i samarbete med andra. Vidare är du analytisk, noggrann, initiativrik och kommer med idéer som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett affärsmässigt perspektiv. Du har goda datakunskaper, speciellt inom Excel. Erfarenhet av projektredovisning i något större ekonomi-/affärssystem är en fördel.

Ansökan
Ansöka till denna tjänst gör du genom att registrera din CV och personligt brev på www.tinsten.se
Du kan också maila din ansökan direkt till recruitment@tinsten.com märkt ”projektekonom/controller”.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Dalina T. Steneros på: 076-580 09 91

Då intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 30 juni.

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med Ekonomijobb.se

HSB Bostad söker projektekonom/controller

Företag HSB Bostad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb