ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Peabs koncernstab Personal söker nu en HR Specialist Compensation & Benefits. Vi är flexibla när det gäller tjänstens geografiska placering. Beroende på var vår nya medarbetare är bosatt kan tjänsten antingen vara placerad i Förslöv, Solna eller Göteborg.

I rollen som HR Specialist Compensation & Benefits vill vi att du intar en viktig och aktiv roll genom att implementera, kommunicera, vidareutveckla samt kontrollera efterlevnaden av Comp & Ben-processerna inom koncernen.

Du stödjer enheterna i Sverige, Norge och Finland inom området och rapporterar ditt arbete till Personalchef Löner och förmåner, koncern.

Mer specifikt samverkar du med personalchefer och övriga HR-kollegor i de tre nordiska länderna genom att,

- Driva processerna för lönerevision, bonus- och vinstdelningsprogram

- Analysera, rapportera och kommunicera lönestatistik internt och i samarbete med våra samarbetspartners

- Genomföra befattningsvärderingar

- Stödja våra personalchefer vid utstationering (Mobility)

- Övergripande ansvar för vidareutveckling av strategi och verktyg, samordning, genomförande och uppföljning inom Comp & Ben-området

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen inom ekonomi eller HR med minst 5 års erfarenhet av operativt och analytiskt HR-arbete i affärsdrivande verksamhet. Någon form av påbyggnadsutbildning och erfarenhet inom området Comp & Ben är ett krav. Vidare har du god affärsförståelse och förhandlingsvana samt är licensierad inom något av de mer etablerade befattningsvärderingssystemen. Det är även av stor vikt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som har förmågan att självständigt kunna driva processer och som tar egna initiativ. Du har en analytisk förmåga och kan fatta välgrundade beslut inom givet ramverk. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du aktivt medverkar i koncernens utvecklings- och förändringsarbete.

Sista ansökningsdag är 2014-10-08 men urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidat. Därför ber vi dig att skicka in ansökan redan idag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Märk din ansökan med EkonomiJobb.se 

HR Specialist Compensation and Benefits

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb