ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

\"\"

Företagspresentation

Tjänsten som HR-specialist ingår i kommunens HR-avdelning och enheten för arbetsgivarfrågor. Enheten, med 14 medarbetare, är centralt placerad på kommunstyrelseförvaltningen och fungerar som ett stöd till kommunens ca 200 chefer inom samtliga HR-områden. Vi söker nu en specialist med huvudkompetens inom arbetshälsa, arbetsmiljö och rehabilitering.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Ditt uppdrag innebär att arbeta strategiskt och utveckla verksamheten och processerna inom din specialistinriktning samtidigt som du arbetar operativt och konsultativt gentemot dina kollegor på enheten, bland annat med att handleda dem utifrån övergripande processer som arbetsmiljö och sjukfrånvaro. Du kommer att vara Haninge kommuns kontaktperson gentemot den företagshälsovård som är upphandlad, det innebär att du är kravställare och samarbetspartner. Du kommer ha en hel del kontakt med våra fackliga organisationer utifrån den sjukfrånvaroprocess, som du samordnar och ansvarar för samt det samverkansavtal som Haninge kommun omfattas av. Du kommer att ansvara för att genomföra utredningar inom området arbetshälsa och arbetsmiljö på uppdrag av HR-chef. Utifrån din specialistkompetens inom arbetsmiljö- och rehabiliteringsområdet blir du även en central del i arbetet med vår upphandling av HRM-system. Vidare ingår att utbilda våra chefer i arbetsmiljö och rehabilitering samt frågor rör hela området arbetshälsa. Övergripande ingår omvärldsbevakning och kompetensöverförande till enhetens HR-konsulter utifrån ditt ansvarsområde. Du kommer att samarbeta med ytterligare en HR-specialist som arbetar delvis inom samma område. 

Din profil

Vi vill att du har högskoleexamen inom HR-området med minst 3 års erfarenhet av brett HR-arbete samt två års erfarenhet av arbetsmiljöarbete och arbete med rehabilitering. Erfarenhet av att ha fungerat som kravställare gentemot en företagshälsovård ser vi som meriterande liksom om du har erfarenhet från arbete i större organisationer. För att lyckas i tjänsten och kunna möta behoven ser vi att du behöver vara såväl flexibel som strukturerad. Att vara lojal och kunna bygga förtroende är också väsentliga egenskaper hos dig. Ditt täta samarbete med såväl chefer, fack som enhetens HR-konsulter förutsätter en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du en god kommunikatör som gör dig förstådd på ett tydligt och prestigelöst sätt. Konsultativt förhållningsätt är en viktig grundbult i vårt arbete på enheten. Din förmåga att vara självgående genom att ta ansvar för din uppgift, själv strukturera ditt arbete och driva processer vidare har stor betydelse för ett framgångsrikt arbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Ansvarig rekryterare är Stefan Bölin och nås på 076-778 15 01 eller på stefan.bolin@unikresurs.se

Välkommen!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Lycka till!

Märk din ansökan med EkonomiJobb.se

HR specialist arbetsmiljö och hälsa

Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb