ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi vill hitta dig som drivs av att erbjuda en effektiv och värdeskapande support till våra medarbetare och chefer.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Avdelningen HR & Kvalitet stöttar chefer i HR processerna och ger support till chefer och medarbetare i frågor som rör löne-, HR- och utbildningsfrågor. Avdelningen som består av fyra enheter arbetar med utveckling av de verksamhetsstödjande HR processerna för att förbättra och effektivisera arbetssätt. Inom kvalitetsområdet jobbar vi med att stötta processägare och processledare i att förbättra sina arbetssätt i processerna.

Du kommer att ingå i en enhet som erbjuder stöd genom en 1st och 2nd line support inom områdena HR, lön, utbildning och pension. Vårt uppdrag är att på ett systematiskt och värdeskapande sätt stödja Systembolagets verksamhet. Enheten består av 18 personer indelade i två grupper. Du kommer att ingå i gruppen HR & Utbildnings support, som består av sex medarbetare och en gruppchef.

Rollen
Din främsta uppgift är att stödja och administrera processer inom HR och lön. Det kan bl a vara rekryteringsadministration, avtalsskrivning, anställningsregistrering samt rådgivning i generella HR- frågor. Du stödjer såväl chefer som medarbetare. Du arbetar i våra IT-system och är en del av vår 1st och 2nd line support.

Du deltar också i vårt arbete med informations- och kunskapsspridning som en del av support till organisationen. Du har också ansvar för att aktivt delta i gruppens gemensamma arbete att effektivisera, utveckla och förbättra våra processer och rutiner.

Om dig
Som person är du servicedriven. Att representera en effektiv och värdeskapande support är en självklar del i din inställning. Du är intresserad av HR-frågor samt av förbättrings- och utvecklingsarbete. Du behöver ha god kommunikationsförmåga och det är viktigt för oss att du kan sätta dig in i våra processer snabbt. Du arbetar bra både självständigt och i grupp och du gör det med stort engagemang och arbetsglädje.

Vi söker dig med god erfarenhet av administration inom HR, det är till fördel om du har förståelse för löneprocessen. Du bör ha någon formell utbildning inom relevant område och ha arbetat med HR-administration och/eller inom en support eller ett Shared Service Center.

Du kommer att arbeta i både Microsoft Office och i olika HR-relaterade IT-system, därför behöver du ha en hög generell IT-kunskap. Heroma, Servie Now och Easy Cruit är de system som du vanligen kommer att hantera.

Kompetensutveckling och karriär
För att du ska få en inspirerande start i Systembolaget erbjuder vi ett introduktionsprogram med bland annat praktik i butik. Systembolaget är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. Vi erbjuder verktygen och du ansvarar själv för ditt lärande. Det finns en kompetensutvecklingsplan för varje medarbetare och utvecklingssamtal genomförs årsvis.

Kontakt och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten får du gärna kontakta gruppchef Sara Lundmark på telefonnummer 08-50330446.  Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 oktober. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Logga

HR-administratör till Lön & HR Support

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb