ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Analyst

VILKA ÄR VI OCH VAD KAN VI ERBJUDA DIG

Vill du arbeta på Nordens mest innovativa och digitala bank? Då kan Collector Bank vara något för dig.

Collector Bank är en digital nischbank under stark tillväxt. De senaste fem åren har vi vuxit från fem till närmare 100 personer på vår IT-avdelning och för att möta framtidens behov hos våra kunder så utökar vi nu vårt IT-team ytterligare.

Vi fokuserar på gemenskap, innovation och den senaste tekniken, och det genomsyrar även vår testmetodik. På Collector Bank arbetar vi med testdriven utveckling, utforskande test och partestning. 
Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i en organisation där kompetensöverföring ses som en viktig del i att utveckla nya innovativa lösningar. Här värdesätter vi din utveckling högt vilket innebär ett stort fokus på din kompetensutveckling. I takt med vår snabba och starka tillväxt skapas nya nyckelroller vilken innebär goda karriärmöjligheter för vår personal.

På Collector arbetar vi i en stimulerande miljö på Sveriges snyggaste kontor i centrala Göteborg.

OM JOBBET

Nu söker vi Business Analysts för våra produktområden; Betallösningar, In/Utlåning, Inkasso och Factoring. Utveckling sker i Microsoft .NET miljö där vi både har helt egenutvecklade produkter och inköpta produkter som vi vidareutvecklar i vår produktportfölj.

Som Business Analyst jobbar du i nära samarbete med både affären och utvecklingsteamen på IT. Du kommer att analysera vilka behov som finns på verksamhetssidan och få ner dessa i ett format som ett utvecklingsteam sedan kan basera mjukvaruutvecklingen på. Du kommer att vara delaktig i hela processen från beställning till leverans, där en stor del av arbetet kommer att bestå av att förstå verksamheten, använda lämpliga metoder för kravinsamling och kravställning (tex mockups, modellering, user stories, storyboarding, story mapping, workshops), agera bollplank mellan affär och utvecklingsteam, och delta i validering av nyutvecklad funktionalitet.”

TJÄNSTEN

Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet som Business Analyst, alternativt att du i en annan roll arbetat med krav för produktutveckling. Det är en stor fördel om du har förståelse för både affär och teknik. Det är en fördel om du är certifierad Business Analyst eller kravanalytiker tex CBAP eller REQB.

Du har även erfarenhet av att:

  • Arbeta med krav och har kunskap om kravhantering, t.ex. vad kännetecknar bra krav, hur implementerar man spårbarhet mellan vision och acceptanstester, hur säkerställer man kvalitativ validering och verifiering etc.
  • Arbeta med olika metoder för kravinsamling.
  • Driva och facilitera workshops med intressenter från verksamhet och IT.
  • Arbeta enligt agila metoder.
  • Arbetat med hela flödet i programvaruutveckling, dvs varit delaktig från krav- och behovsanalys till validering och leverans av programvara.
  • Arbeta med teknik, tex programmering, teknisk testning, databaser och SQL.

VI TROR ATT DU:

  • Har ett stort engagemang och vill vara med och påverka.
  • Gillar att analysera problem och behov för att omvandla dessa till praktiska lösningar
  • Har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i syfte att kunna förmedla information både internt och externt.

Varmt välkommen med din ansökan om du är en duktig kravanalytiker, har rätt personlighet och profil, samt vill vara med på en spännande och utvecklande resa!

Business Analyst

Företag Unknown
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb