ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa.

PraktikMalmö är en enhet inom Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, vars uppdrag är att genom praktik ge Malmöbor chansen att utvecklas, bli bättre rustade för och komma närmare arbetsmarknaden. I PraktikMalmö finns följande praktikverksamheter samlade: Ung i Sommar, PraktikService, Sommarpraktikprojektet, Praktik vid Event och Praktikmatchning. PraktikMalmös olika verksamheter förmedlar tillsammans ca 4500 praktikplatser per år till Malmöborna, från grundskoleelever till vuxna Malmöbor. Praktikplatserna som förmedlas finns både hos privata och ideella som hos offentliga arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsmarknadssekreterare på PraktikMalmö är din huvudsakliga sysselsättning praktikplatsanskaffning för malmöbor där platserna finns inom offentlig-, privat- och ideell sektor. Stort fokus ligger på kontakt- och relationsskapande insatser mot samverkanspartners och intressenter, både på kort och på lång sikt. Andra delar av arbetet är att genomföra företagsbesök, praktiktillsättningar samt serva kunder och malmöbor. I rollen ingår administrativa arbetsuppgifter, såsom dokumentation, registrering i olika databaser samt kvalitetssäkring, samordning och uppföljning av platser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning (180 hp) och har minst två års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet och även inom området arbetsmarknad. 

Du har erfarenhet av kontaktskapande och relationsbyggande arbete i syfte att skapa och upprätthålla goda relationer till flera olika samverkanspartners, administrativt arbete och samordning, förmåga att organisera, prioritera effektivt och arbeta mot uppsatta mål 

Du har erfarenhet av att arbeta med service, försäljning eller kundrelationer. Vidare har du företrädesvis genom tidigare erfarenhet ett stort kontaktnät inom, näringslivet, offentlig sektor, ideella sektorn m.fl. som kan vara behjälpligt i din roll som Arbetsmarknadssekreterare/Praktikanskaffare. 

För att lyckas i rollen är du socialt utåtriktad, kommunikativ och prestigelös. Du tar både initiativ och ansvar och kan arbeta individuellt såväl som i team. Du är också lösningsfokuserad genom att självständigt hitta olika sätt att lösa arbetsuppgifter eller frågeställningar, både gent emot malmöbor, samarbetspartners och kollegor. 
Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift och har god datorvana.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Vi tillämpar provanställning
Tillträde: 2016-10-01
Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2016-07-31
Referensnummer: A593260 Arbetsmarknadssekreterare PraktikMalmö

Kontaktpersoner

  • Henrik Drakhed
  • sektionschef PraktikMalmö
  • 0729 665651
  • Tillgänglig t.o.m. 22/7
  • Graziela Zibner
  • Enhetschef PraktikMalmö
  • 040-34 48 46
  • Tillgänglig fr.o.m. 25/7

Fackliga företrädare

  • Elzbieta Hansen
  • Företrädare Vision
  • 040-34 70 49

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Logo

Arbetsmarknadssekreterare

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

1970-01-01

Ansök nu

Dela detta jobb