Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projektinköpen ligger i dina händer!

Vill du vara med och bygga Sverige? Vill du vara med och bygga platser där människor möts? Vill du vara med och bygga ett grönt och hållbart samhälle? Vill du vara med och ”Think Beyond Construction”?

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid, är du välkommen till oss – Beyond Construction!

Din nya roll!

Våra Projektinköpare är spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt. Projektinköparen driver inköpsfrågorna i allt från anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Hen ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar samt tecknande av avtal. Som stöd finns kollegorna i inköpsgruppen samt ett otroligt stort internt nätverk med expertiskunskap inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande. NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av Inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i Projektinköparens vardag.

Projektinköparen kommer att arbeta med allt ifrån bostäder till kommersiella projekt där hen har ett nära samarbete med bland annat Projektchef, Platschef, Arbetsledare, Entreprenadingenjör, Projekteringsledare och Installationssamordnare. Beroende på projektets omfattning kan Projektinköparen ansvara för ett eller flera projekt samtidigt.

Dina erfarenheter!

Vi söker dig som har några års erfarenhet av byggbranschen och som tidigare har jobbat exempelvis som inköpare, platschef, projektledare, entreprenadingenjör eller arbetsledare. Du har byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt god förståelse för avtal och entreprenadjuridik.

Dina egenskaper!

För att lyckas är det viktigt att du har förmåga att skapa kontakter och god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Du är strukturerad och skicklig på att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar på kort och lång sikt.

Som person är du noggrann och analytiskt lagd samt ser en utmaning i att förebygga och hantera problem som dyker upp löpande under projektens gång.

Mycket arbete sker självständigt men många av våra projekt genomförs i nära samverkan med beställare och andra parter och du bör därför trivas med att arbeta i team, i nära samarbete med såväl kollegor som externa kunder och medarbetare.

Projektinköparen tillhör avdelningens Specialisgrupp och rapporterar till Jimmy Klint, gruppchef inköp.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning. B-körkort är ett krav. Placeringsort blir Malmö/Lund.

Vid frågor kontakta gärna HR Specialist Rekrytering Monica Klersén, 070 - 653 90 49.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande dock senast den 31 oktober 2017.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.