Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har precis startat ett Service Center för att kunna erbjuda våra kunder den alla bästa servicen i branschen. Målet är att bli branschens ledande genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål. Nu söker vi dig som är en teamspelare och vill vara med på vår utvecklingsresa! Vi kan erbjuda en vänlig och stöttande miljö där du har möjlighet att växa och utvecklas, samtidigt som du är med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

NCC:s industriverksamhet är uppbyggd kring produktion av stenmaterial och asfalt samt pålning och asfaltbeläggning och är uppdelad i tre divisioner Hercules (pålningsverksamheten), Stone Materials och Asphalt. De olika delarna hänger ihop och bildar en naturlig förädlingskedja som är väl integrerad med NCC:s bygg- och anläggningsverksamhet. Läs gärna mer om vårt affärsområde Industry här;

https://www.ncc.se/om-ncc/ncc-industry

Här är dina nya utmaningar

I rollen kommer du att agera kund-och säljstöd samt kund-och ordermottagning. Du kommer att hantera offerter, avtal och prislistor i nära samarbete med säljare. Du kommer även att ansvara för kontantbetalningar, materialguidning till privatpersoner, hantera viss försäljning av material.  I rollen ansvarar du för transportplanering och för transportledning.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en gymnasial- eller eftergymnasial utbildning. En utbildning inriktad mot till exempel logistik, transport ses som meriterande. Vi ser också gärna att du har en tidigare erfarenhet från kundservice, försäljning och administrativt arbete. Erfarenhet av transportplanering och /eller transportledning ses som mycket meriterade.

Vi söker dig som tycker om en arbetsvardag med variation. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har ett ödmjukt sätt. Du är duktig på att hantera kunder och har ett professionellt förhållningssätt. I den här rollen är tempot stundtals högt varför vi söker dig som trivs i en arbetsroll där den ena dagen inte är den andra lik. I och med att vårt center är under uppbyggnad ser vi gärna att du trivs i en miljö som emellanåt är föränderlig och inte helt satt. Du är alltså flexibel i ditt sätt och en teamspelare som tycker om att hjälpa till,  är prestigelös i ditt sätt och tycker om att jobba med service.  Hos oss får du möjlighet att jobba med service i ett team med bra sammanhållning och fokus på leverans med hög kvalitet.

Ytterligare information
 
Tjänsten är placerad på vårt servicecenter i Borås. Vi har nya fina lokaler centralt i Borås. Det finns tillgång till parkering och närhet till goda kommunikationer med kommunaltrafik. Tillsättning sker så snart som möjligt, gärna 8 januari men det viktigaste för oss är att vi hittar rätt medarbetare så startdatum är därför flexibelt beroende på hur din situation ser ut.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-11-26.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna HR-specialist Rekrytering Marie Holmberg, marie.holmberg@ncc.se, 08- 585 521 04 eller Rekryterande chef Ulrika Ahlberg, ulrika.ahlberg@ncc.se 070-2602304 om du har frågor kring tjänsten!

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner