På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Här är dina nya utmaningar
Vi är övertygade om att kompetenta och engagerade medarbetare är en av nycklarna till en framgångsrik verksamhet. Ditt uppdrag är därför av stor vikt för vårt fortsatta växande eftersom du bland mycket annat aktivt bidrar till att bredda vår rekryteringsbas.

Du ansvarar för att driva, utveckla och hålla i våra aktiviteter som rör universitet, högskolor och gymnasier runt om i regionen. I rollen ingår också att samordna våra olika praktikprogram och tillsammans med andra HR-specialister hålla ihop rekryteringsprocesserna till dessa. Dina dagar kommer att se väldigt olika ut och du kommer att röra dig mellan allt ifrån Barnens Byggskola till introduktion, arbetsmarknadsdagar och lokala projekt i socialt ansvarstagande, som vi på NCC tar en aktiv del i.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du är en positiv och engagerad kommunikatör, som trivs lika bra framför en grupp människor som när du organiserar och håller ihop många olika frågor samtidigt. Tjänsten kräver att du är proaktiv, initiativrik, flexibel, drivande samt trivs med att arbeta både självständigt och i team. Dina kontaktytor kommer att vara stora både internt och externt, varför det är viktigt att du har förmågan att agera professionellt och med hög servicegrad.

Vi tror att du har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande och att du har hunnit arbeta ett par år, har du dessutom erfarenhet av projektledning ser vi det som meriterande.

Ytterligare information Befattning:
Tillsvidareanställning heltid
Placeringsort: Göteborg
Start: snarast eller efter överenskommelse

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Calvin 0700-80 75 49. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 15 oktober.

Välkommen med din ansökan!