NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vi söker en HR Partner som ska stötta vår avdelning Civil West. Verksamheten i avdelningen består av anläggningsjobb i huvudsak i västra Sverige med Göteborg som centralort. Avdelningen arbetar med ett flertal stora projekt där Västlänken Centralen är det mest spektakulära. Avdelningen består av ca 200 tjänstemän och ca 150 yrkesarbetare. Som HR-partner ingår du i ett HR team inom NCC Infrastructure med ett tiotal HR-kollegor runtom i landet. Det är även en hel del samverkan med HR-partners från andra affärsområden samt med specialister inom bl.a. rekrytering, arbetsmiljö och projektstöd.

Rollen hos oss
Som HR-partner ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Du implementerar och driver HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer/policys samt gällande lagstiftning utifrån avdelningens strategi och i nära samverkan med ledningsgruppen. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, omställning, rehabilitering samt arbetsrätt/förhandlingar, utöver detta så ansvarar du för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper.

Dina erfarenheter
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande.

Dina egenskaper
Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg. Arbetet kan innebära resor varför körkort är ett krav.

Kom och väx
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Christina Ettemo, HR Chef NCC Infrastructure Sverige på 072-203 26 63. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-08-04.

Välkommen med din ansökan!