På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

NCC Building Sydost söker en avdelningsassistent till Jönköpings kontor. Stämmer arbetsbeskrivningen in på dig? Skicka gärna in din ansökan redan idag.

Här är dina nya utmaningar
Avdelningsassistenten på NCC Building står för ett kvalificerat stöd till avdelningschefen och behöver ha god förståelse och insikt i de övriga roller och funktioner som krävs för att få effektivitet inom avdelningen. Förutom stöd till avdelningschef, verkar du som ett allmänt stöd till ledningsgruppen. Vidare behöver du ha en god överblick över avdelningschefens agenda, planera in och boka möten och konferenser, sköta den dagliga planeringen för cheferna samt att hantera övergripande arbetsflöden inom avdelningen. Du kommer vara högst delaktig i uppföljningsarbete gällande strategiplaner, mål, budget samt vissa delar av kvartalsbokslut och prognoser.

Exempel på övriga arbetsuppgifter

  • Stötta övrig linjeorganisation

  • Bedriva arbete och utveckling inom arbetsmiljöarbete

  • Fakturahantering

  • Attest av konton

  • Korrespondens med interna och externa kontakter

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi ser att du har som lägst gymnasial utbildning med erfarenhet av administrativt arbete. Eftergymnasial utbildning med administrativ alternativt ekonomisk inriktning är meriterande. Du har erfarenhet av arbete inom stora organisationer som kvalificerat chefsstöd eller motsvarande position. Du har goda kunskaper inom MS Office och har god förmåga att skriva minnesanteckningar, föra protokoll samt utforma texter och rapporter. Du uttrycker dig väl både i tal och skrift i det svenska språket. Goda kunskaper i engelska är fördelaktigt.
Du är en positiv person, som visar stort engagemang med stor integritet. Du är noggrann, en god organisatör och professionell i ditt arbetssätt. Du vet väl innebörden av god service och du har lätt för att skapa förtroendegivande relationer. Du har en god samarbetsförmåga och är en tydlig kommunikatör. Vidare är du flexibel och trivs att arbeta under varierande förhållanden och arbetstempo. Arbetet ställer krav på att du är proaktiv, initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ytterligare information Befattning:
Tillsvidareanställning, heltid
Placeringsort: Jönköping
Start: Vid överenskommelse
Resor i tjänsten kan förekomma.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Victoria Enghult, telefon 076-521 66 77.
Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast den 30 juni 2017.

Välkommen med din ansökan!