Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera stora projekt. Vi söker därför en administratör för att förstärka vår specialistenhet inom region Civil Engineering South. 

Här är dina nya utmaningar
Som administratör ska du självständigt arbeta med att hantera administrativa frågor för Specialistenheten samt ansvara för Projektportalen. Projektportalen är NCC:s stöd för projektlednings- och produktionsaktiviteter. Ett verktyg för att enklare planera, kommunicera och hantera aktiviter i ett byggprojekt mellan NCC-Kunder-Leverantörer.

Du kommer att delta i kalkylmöten i syfte att starta upp projekt i Projektportalen. Därefter kommer du hjälpa platschefer på deras arbetsplatser i projektens uppstartsfas. Vidare kommer du att ansvara för att kontinuerligt uppdatera vår CV- och referensbank.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som är strukturerad och har god vana av administrativt arbete. Du kommer att arbeta både mot tjänstemän och produktionspersonal på våra kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Halmstad. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana.

Du är en resultatorienterad och noggrann person med integritet. Vidare är du välorganiserad och har lätt för att skapa goda relationer samt tycker om att arbeta i team.

Ytterligare information
Anställning med placering i Malmö.
B-körkort erfordras.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Camper, Specialistchef, telefon 0705-796038. Registrera din ansökan och CV nedan. Senaste ansökan till tjänsten är den 18 september 2017. Urval kommer att ske fortlöpande.